Compromís per Torrent denuncia «la deixadesa en la gestió municipal de la informació que s’ofereix sobre subvencions»

Compromís per Torrent ha denunciat «la deixadesa en la gestió municipal de la informació que s’ofereix a la ciutadania sobre subvencions».
En paraules de la coportaveu de Compromís, Carme Silla, «és especialment preocupant la falta d’informació relativa a les ajudes vinculades a l’àrea d’Educació. Silla posa com a exemples les subvencions per al curs 2019-2020 en Beques d’Educació Infantil de 0-3 anys, sumant-se les destinades al material escolar i també les relatives al transport per a les estudiants que cursen estudis post-obligatoris fora de Torrent».
“En tots aquestos casos estem escassament a un mes del començament del curs escolar i les famílies i els estudiants que necessiten aquestes subvencions encara no saben ni quan van a concedir-se les ajudes, ni el seu import, ni els requisits o condicionants que s’exigiran per a la seua concessió”.
Carme Silla ha explicat «que el curs passat (2018-2019) el termini de sol·licitud per a la subvenció del transport d’estudiants fou del 19 al 27 d’octubre, concedint-se finalment aquestes ajudes vora tres mesos després de l’inici del curs acadèmic, i per tant perjudicant greument a aquelles unitats familiars amb problemes econòmics o en situació de desocupació».
Finalment des de Compromís també s’exigeix «a la regidora de Subvencions, Esmeralda Torres, que agilite els terminis i es coordine amb el regidor de Transparència i Informació, José Pascual Martínez, perquè totes les subvencions estiguen centralitzades en una mateixa plana web independentment de la delegació municipal encarregada de la seua tramitació, a l’objecte de què les veïnes i els veïns puguen consultar aquesta informació de manera ràpida i eficaç, a més de a les xarxes socials com Facebook, Twitter, Instagram, etcétera».

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *