Compromís per Torrent anúncia que no recolzarà el pressupost municipal

L’Assemblea de Compromís per Torrent, convocada pel seu secretari local, Gregori Rius, ha anunciat la seua decisió, presa per unanimitat, de no recolzar el pressupost municipal del govern del PSPV-PSOE.

L’Assemblea de Compromís per Torrent ha decidit no donar suport als pressupostos locals elaborats pel govern municipal socialista, donant com a conclusió final que «la gestió realitzada fins ara no ha suposat un canvi substancial en les polítiques dutes a terme en legislatures anteriors, tant les aplicades pel Partit Popular com anteriorment el propi PSOE».

Compromis ha facilitat, així mateix, una extensa i detallada relació dels motius que els han dut a prendre esta decisió. El primer d’ells, «l’incompliment per part del Govern del PSOE de Torrent d’aproximadament el 70% de la quantia en les esmenes plantejades per Compromís al pressupost de l’any 2016, que van ser aprovades al Ple de la corporació Local el 02/02/2016».

Com a exemples concrets destacats assenyalen «el Grau d’Execució de la partida de lluita contra el bulling LGTfòbic, executat en 3000€ sobre els 15.000€ aprovats, en Violència de Genere 36.000€ sobre un pressupostat de 100.000€, així com l’esmena proposada per Compromís, de reducció de 129.000€ a l’empresa FCC, que no es va computar al pressupost, produint-se un cas flagrant d’incompliment d’un acord plenari, que ha beneficiat directament a aquesta mercantil sense que s’haja produït cap investigació ni depuració de responsabilitats per part del Govern Municipal».

En quant al Medi Ambient, asseguren que «tampoc s’ha executat la nostra esmena de reforestació de la superfície cremada de la Serra Perenxisa en l’incendi de 2014, valorada en 200.000€, d’entre altres».

També indiquen una llarga sèrie de mesures fixades en «l’acord d’investidura de l’alcalde Ros, firmat davant de notari el 15 de juny del 2015, i que, després de 19 mesos de gestió municipal del PSOE de Torrent, no s’han iniciat».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *