Compromís-Podemos ompli el Tívoli de Burjassot en l’acte central de campanya a l’Horta Nord

La candidatura conjunta Compromís-Podemos-#éselmoment ha celebrat aquest dimecres l’acte central de campanya de l’Horta Nord al teatre Tívoli de Burjassot. Ho ha fet amb un sopar-tertúlia on els més de 200 assistents han pogut escoltar les propostes de la candidatura. En total han participat més de 200 simpatitzants procedents dels col·lectius de Burjassot, Godella, Paterna, Moncada i Rocafort.

 

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Burjassot, Emili Altur i el secretari general municipal, Amadeo Mir, han exercit d’amfitrions d’un acte on han participat el president de les Corts per Compromís, Enric Morera, el secretari general de Podemos al País Valencià, Antonio Montiel (intervenció del qual no estava prevista), la diputada Sandra Mínguez, i la candidata al Congrés per València Rosanna Pastor. Tots ells han explicat els eixos del programa electoral i han respost a les preguntes plantejades per l’audiència.

 

Tant Morera com Montiel han insistit en l’oportunitat que s’obri, després de l’esperançador canvi ocorregut a casa nostra, de dur ara la veu dels valencians i valencianes al Congrés, conformant un grup parlamentari valencià que defense veritablement els nostres interessos. En la mateixa línia, Pastor, en un emotiu discurs, ha explicat que ja és hora que el nostre territori li corresponga “el blat, i no la palla”, com ha vingut succeint estos últims anys.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *