Compromís Quart de Poblet demana l’obertura de la biblioteca en agost

«El PSOE de Quart de Poblet fa servir la majoria absoluta en impedir una moció al Ple per part de Compromís perquè s’òbriga la Biblioteca Municipal Enric Valor al mes d’agost», així s’ha manifestat el regidor de Compromís de Quart de Poblet, Onofre Espinós.
El regidor continua explicant que es tracta de una «moció d’urgència que no s’ha tramitat i ha deixat palès el malestar dels veïns de no poder fer-ne ús. No sols és l’única que tanca portes al mes d’agost, sinó que tampoc no les obri dissabte de matí al llarg de tot l’any, a més de no habilitar tampoc una Sala d’Estudi de 24h en períodes d’exàmens, cosa que fa que molts estudiants s’hagen de traslladar a d’altres poblacions. La resta de pobles de la rodalia com Manises, Paterna, Aldaia, Torrent, Alaquàs, Mislata, Paiporta, etc., sí que ho fan».
Onofre afegeix que «una vegada més, la prepotència i sobirania del poder amb la majoria absoluta del partit socialista i amb promeses incomplides al seu programa electoral, on parlen d’ampliació horària, ha fet que torne a regnar el desengany entre els ciutadans.
L’objectiu de Compromís Quart no és cap altre que el més aviat es puguen facilitar el no tancament al mes d’agost, l’apertura de dissabte a tot l’any i l’habilitació de la Sala d’Estudis de 24h, perquè no és que ho demanem nosaltres, sinó la veu d’un poble que ho necessita de totes totes».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *