Condecorats quatre policies locals de Xirivella

L’oficiala Esther Aleixandre i els agents Vicente Torres, Josep Joaquim Cisternes i Roberto Mengod, de la Policia Local de Xirivella, han rebut una felicitació pública a títol individual en l’acte oficial de lliurament de premis, distincions i condecoracions als policies locals de la Comunitat Valenciana, celebrat este passat dimecres.

En concret, els quatre policies de Xirivella han sigut premiats pels servicis prestats la nit del 19 al 20 de gener de 2014, quan van detindre 3 persones que estaven robant el cablejat de l’enllumenat públic a l’altura del pont de l’Avinguda del Cid.

L’acte de reconeixement, organitzat per la Generalitat, s’ha celebrat en l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE), a Xest, centre on es formen policies locals, bombers, brigades, personal de Protecció Civil i tècnics d’emergències.

La ceremònia ha estat presidida per la consellera de Justícia i Administració Pública, Grabriela Bravo, qui en el seu discurs ha reconegut el treball dels policies locals de la Comunitat Valenciana, als quals ha agraït la seua valentia i dedicació.

 

A l’acte també han assistit l’intendent principal, Ángel Beltrán, i el regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Xirivella, Josep Manel Moret, qui ha destacat l’esforç diari que realitzen els i les  agents de la Policia Local per a vetlar per la seguretat al municipi.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *