Consulta els carrers afectats per la Carrera Nocturna 15K Banco Mediolanum València

València acull este cap de setmana la nova edició, la setena, de la Carrera Nocturna 15K Banco Mediolanum. Entre les 22.30 hores del dissabte dia 8 i les 01.00 hores de diumenge es desenvoluparà esta convocatòria singular, que té reconeixement a nivell global d’única prova del món de 15 quilòmetres amb la Road Race Bronze Label de la IAAF (Associació Internacional de Federacions d’Atletisme).

La Regidoria d’Esports (a través de la Fundació Esportiva Municipal), la de Protecció Ciutadana i la de Mobilitat Sostenible han treballat en estreta coordinació amb l’organització de la prova, amb l’objectiu de minimitzar com més siga possible l’impacte de la carrera a la ciutat. Per això, s’ha disposat un ampli dispositiu de Policia Local així com de voluntaris al llarg de tot el circuit.

La carrera està organitzada per la Fundació València Club d’Atletisme de la Comunitat Valenciana i ha estat guardonada amb la Road Race Bronze Label de la IAAF. L’eixida estarà situada a l’avinguda de l’Enginyer Manuel Soto i des d’ací es dibuixa un recorregut que discorrerà per l’avinguda del Port, el passeig de l’Albereda, les Torres de Serrans, la plaça de Tetuan, el carrer de la Pau, el carrer de Sant Vicent i la plaça de l’Ajuntament. Des d’ací, continuarà pels carrers de les Barques i Colón cap a la Gran Via Marqués del Túria en direcció de nou cap a la zona del port. I des del carrer de Jacinto Benavente, les persones participants travessaran el pont de Montolivet cap a l’avinguda de França i el carrer de Menorca per a encarar la meta, que se situa en el punt d’eixida, a l’avinguda de l’Enginyer Manuel Soto.

ANIMACIONS EN DIFERENTS PUNTS DE L’ITINERARI

Atés el caràcter nocturn especial, la carrera comptarà amb animacions en diferents posicions estratègiques al llarg dels 15.000 metres homologats del recorregut, per a donar suport a cada participant. Hi haurà batucades i grups de música, entre moltes altres activitats. La celebració arrancarà demà divendres, dia 7, amb l’obertura de la Fira del Corredor, a l’edifici de les Drassanes, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores, mentre que el dissabte 8 de juny, l’horari serà ininterromput, de 10.00 a 19.00 hores.

L’organització recorda a la ciutadania que la celebració de la prova comportarà afeccions al trànsit i als itineraris del transport urbà. Els talls al trànsit rodat començaran a les 22.00 hores i seran progressius a mesura que avance la carrera. Prèviament, a les 14.00 hores, es tancarà el vial de l’avinguda de l’Enginyer Manuel Soto a l’altura del número 9, per tal de realitzar el muntatge de l’eixida i la meta de la carrera.

Com que la prova coincidix amb el Festival de les Arts, a la Ciutat de les Arts i les Ciències, el recorregut de la carrera al seu pas pel pont de Montolivet i per la rotonda de la plaça d’Europa es farà en sentit contrari al de la circulació rodada i, d’esta forma, es manté obert el passeig de l’Albereda entre el pont de Montolivet i el pont de l’Assut de l’Or.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *