Consum renova el seu compromís amb l’Associació Espanyola contra el Càncer

Consum renova el compromís amb la campanya solidària “La compra de la teua vida”, promoguda per l’Associació Espanyola contra el Càncer. L’objectiu és recaptar fons per a la investigació d’esta malaltia que cada any es cobra la vida de prop de 10 milions de persones a tot el món.

 

Els clients de la Cooperativa podran fer donacions en caixa, d’entre 1 i 99 euros, quan facen la compra des de demà, 3 de febrer, i fins al 12 de febrer. Consum té més de 460 establiments a la Comunitat Valenciana, Catalunya, Múrcia, Castella-la Manxa i Andalusia.

 

Totes les donacions monetàries recaptades durant este període aniran íntegrament a l’Associació Espanyola contra el Càncer per a donar suport a la investigació i finançar servicis de suport a pacients i familiars. L’import donat es reflectirà en el tiquet de compra com a cobrament per compte de l’Associació Espanyola contra el Càncer perquè els clients tinguen un justificant de la donació feta.

 

En la primera col·laboració de Consum i l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) amb la campanya “La compra de la teua vida”, que va tindre lloc en febrer del passat 2022, l’import de les donacions registrades durant el període de vigència de la iniciativa va ascendir a més de 361.000 euros.

 

L’adhesió de Consum a la campanya s’ha formalitzat esta setmana amb la signatura d’un conveni del president de l’Associació Espanyola contra el Càncer a València, Tomás Trénor, i el director de Relacions Externes de la Cooperativa, Javier Quiles. A l’acte va assistir, també, el responsable de la Unitat de Sostenibilitat Econòmica en l’Associació Espanyola contra el Càncer a València, Javier Llombart.

 

El pròxim 4 de febrer se celebra el Dia Mundial contra el Càncer, promogut per l’Organització Mundial de la Salut amb l’objectiu d’augmentar la conscienciació i mobilitzar la societat per a avançar en la prevenció i control d’esta malaltia. El repte per a la pròxima dècada és aconseguir, gràcies als avanços en la detecció, l’atenció precoç i el tractament, el llindar marcat per a l’any 2030: aconseguir una taxa de supervivència a la malaltia del 70% en tots els tumors.

 

Més de 10 anys de col·laboració

Des de fa més d’una dècada, Consum col·labora amb diferents accions amb l’Associació Espanyola contra el Càncer amb donacions de producte a les juntes locals. També oferix suport amb vals de compra que l’Associació Espanyola contra el Càncer valenciana ha distribuït entre les persones malaltes en situació de vulnerabilitat econòmica. Des de 2019, la Cooperativa col·labora en la Nit Solidària del Càncer, una gala anual per a recaptar fons per a finançar projectes d’investigació oncològica i ajudes directes als malalts i a les famílies.