Continuen els treballs d’accessibilitat a Alaquàs

L’Ajuntament d’Alaquàs continua treballant per a continuar fent d’Alaquàs una ciutat cadas dia més accessible en què la seguretat de les persones estiga garantida.

En aquests últims dies han finalitzat les obres d’eliminació de barreres arquitectòniques en els encreuaments de de l’avinguda Camí Vell de Torrent amb Miquel Adlert Noguerol i carrer Albacete amb Senyera i Albacete amb Balmes i Maios. Els treballs continuen aquesta setmana en l’encreuament del carrer Cervantes amb Doctor Sabater Fornés així com en el pas accessible en Rigoberta Menchu (Plaça LLibertat) amb l’IES Clara Campoamor i Bonavista amb Germans LLuna.

Aquests treballs formen part del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) en el qual l’Ajuntament d’Alaquàs està invertint un total de 100.000 euros i que vol fomentar els trasllats interns de manera sostenible i garantir l’eliminació de tot tipus de barreres arquitectòniques que dificulten el pas així com reposar les voreres en les zones on s’ha detectat major necessitat.