Cultura adapta ‘Oh! La cultura – Música’ i gravarà els concerts programats en sales privades

Cultura de la Generalitat assegura la continuïtat del programa de reactivació del sector musical ‘Oh! La cultura’ adaptat al que les autoritats sanitàries han determinat, que no es poden celebrar amb públic. Cal recordar que es tracta de 32 concerts de grups de música valencians, programats entre octubre i desembre, en 15 sales privades de tot el territori valencià.

La secretària autonòmica de Cultura i Esport, Raquel Tamarit ha explicat que “hem reaccionat ràpidament per a reformular la iniciativa i que, tant les sales com els grups de música, continuen tenint l’acompanyament que havíem dissenyat. Per això, continuarem llogant les sales i contractant els grups que havíem previst”.

En aquest sentit, la directora adjunta de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura, Marga Landete, ha detallat que “el que farem serà gravar les actuacions a les sales on estaven previstes, amb un calendari diferent i d’aquesta manera disposarem d’un ric material audiovisual de concerts per a planificar la seua difusió i que la ciutadania hi tinga accés en un futur”.

El retorn de les entrades que ja s’havien adquirit es realitzarà mitjançant la plataforma ‘entradas.com’.

 

Oh! La cultura – Tardor’: 32 concerts en 15 sales privades

Cal recordar que el cartell inclou concerts a les sales de València Loco Club, 16 Toneladas, Matisse Club, La Salà, l’Espai Octubre i el Café Mercedes Jazz. També s’han acollit La Casa de la Mar, a Alboraia; Rock City, a Almàssera; Paberse Club, a Sedaví; i el Teatre del Raval, a Gandia.

A Castelló de la Plana s’ha acollit el pub Terra. Pel que fa a les comarques d’Alacant, es disposa de quatre sales privades: Stereo i Babel Live Stage, a Alacant; la sala Euterpe, a Sant Joan d’Alacant; i la sala The One, a Sant Vicent del Raspeig.

Els grups valencians que participen del cicle de concerts d’‘Oh! La cultura’ són: Cactus, Maluks, Mafalda, La Trocamba Matanusca, La Fúmiga, Carles Dénia, Le Dancing Pepa Swing Band, Junior McKenzie, Badlands, Funkiwis, Limbothéque, Ramonets, El Tio la Careta, Amores Grup de Percussió, El Diluvi, Pupil·les, Amystis, Spanish Brass, Andreu Valor, Nuc, Ona Nua, Ainda Nao Street Band i Sierra Leona.