Daniel Sánchez va guanyar el Campionat d’Espanya de Billar a tres bandes celebrat a Paiporta

Daniel Sánchez, de la federació catalana, es va imposar en el LXXXII Campionat d’Espanya de Billar a tres bandes, disputat durant la setmana del 8 al 14 de febrer a les instal·lacions del Club de Billar Paiporta. 120 jugadors van formar part de la prova que es va disputar al llarg de la setmana. Del total d’inscrits, 47 representaren la Comunitat Valenciana.

Daniel Sánchez va sumar el seu títol número 18 en vèncer en la final del diumenge a altre jugador català, Sergio Jiménez, pertanyent al Club de Billar Paiporta. El podi el van completar David Zapata, de la federació murciana, i Alfonso Legazpi de la federació madrilenya.

Dins de la participació valenciana cal destacar el sisè lloc obtingut pel jugador local Javier Palazón, que va aconseguir la segona millor mitja del torneig sols per darrere del campió. A més, David Martinez, del Club de Billar Montcada, va obtenir un meritori novè lloc, i la gran posició de Luis Avallone, del Club de Billar València, amb un tretzena posició, sols derrotat pel més tard campió del torneig.

Actualment el rànquing nacional està comandat pel català Daniel Sánchez, seguit del madrileny Rubén Legazpi i, a continuació, pel valencià Javier Palazón.

La propera prova es disputarà en la localitat murciana de San Javier durant la setmana del 14 al 20 de març.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *