Denegades les propostes de Compromís per Sedaví als Pressupostos Generals de l’Estat

A finals d’agost, Compromís per Sedaví va presentar un conjunt d’esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat per a 2016 per valor de 2,2 milions d’euros.

 

Entre les esmenes presentades, cal destacar-ne la construcció d’un baixador ferroviari a Sedaví. Aquesta infraestructura va ser proposada al Ple Municipal per la formació valencianista la passada legislatura, i es va aprovar per unanimitat demanar-la al govern central, ja que es tracta d’una inversió necessària per a millorar les connexions de Sedaví amb els pobles del seu voltant i amb la ciutat de València.

 

Altra de les reivindicacions de Compromís per Sedaví durant la passada legislatura, i també proposada i aprovada al Ple Municipal, va ser la connexió del nucli urbà amb les platges, travessant el barri de ‘La senda de les vaques’, este nucli de població ha estat tradicionalment marginat al trobar-se separat pel pas de la V-31. Actualment sols es pot creuar el pont que unix els dos nuclis urbans amb vehicles de motor, ja que el pont no està habilitat per al pas de vianants ni tampoc té carril bici. En estos pressupostos, a través del diputat i del senador de Compromís, es va reclamar l’adequació del pont, afegint voreres i carril bici en les dos direccions.

 

A més d’estes dos grans reivindicacions, aprovades a proposta de Compromís per Sedaví al Ple Municipal durant l’anterior legislatura, la formació valencianista, va reclamar la necessitat urgent de reparar l’enllumenat públic propietat del Ministeri als accessos a la població, apagat des de fa més d’un any, així com millorar l’accés per autovia per a evitar accidents de tràfic.

 

Durant el debat al Congrés i al Senat, el Govern de Mariano Rajoy no va considerar adients aquestes inversions, deixant el poble de Sedaví sense cap inversió estatal prevista per a 2016, malgrat els arguments a favor que van presentar tant el diputat Joan Baldoví com el senador Carles Mulet.

 

Des de Compromís per Sedaví, continuarem reclamant les inversions que el nostre poble necessita, tant per a millorar els accesos al poble, el transport públic i sostenible, com per a millorar la qualitat dels serveis que s’ofereixen a sedavienques i sedaviencs.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *