Dia Mundial de les Zones Humides a la Marjal dels Moros

El col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord et convida a celebrar este divendres, 1 de febrer, el Dia Mundial de les Zones Humides a la Marjal dels Moros. Esta activitat, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, consistirà a realitzar un passeig ornitològic per la platja d’este aiguamoll, durant el qual podrem gaudir amb l’observació de les aus que habiten en hivern en esta zona humida.

A més a més, parlarem de com s’està recuperant la Marjal dels Moros després del greu incendi de l’any passat i explicarem els problemes i impactes que patix este xicotet però valuós aiguamoll. L’activitat, que començarà a les 17 hores, finalitzarà amb el sempre espectacular capvespre que ens regala tots els dies de l’any esta zona humida.

El punt de trobada per a esta convocatòria serà la Gola de l’Estany de Puçol, que es troba en l’extrem nord del passeig marítim d’este municipi de L’Horta Nord.

Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, pots telefonar al 691 077 424. T’esperem per a commemorar el Dia Mundial de les Zones Humides a la Marjal dels Moros. Vine a la festa dels aiguamolls!!!

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *