Dissabte solidari amb surf, paella, contacontes i molt més en La Patacona

La Casa de la Mar acull el dissabte 15 de desembre un gran mercat solidari. Baix el títol ‘Un mar de sensacions’ s’engloben moltes activitats per a totes les edats, on la finalitat solidària cerca dotar de suport el projecte social Kind Surf de l’escola Mediterranean Surf School.

La jornada tindrà lloc des de les 10:30 hores fins a les 21:00 hores i els assistents podran gaudir de multitud de tallers com a ioga, stand up paddle, surf, un mercat, el contacontes de l’actor Pep Vidal, paella solidària, tallers d’experimentació plàstica per a totes les edats, exposició i venda dels quadres de Pepe Álvarez i una rifa benèfica molt divertida.

Tot el recaptat durant el dia estarà destinat a becar a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional i a xiquetes en risc d’exclusió social.

Gràcies a aquesta iniciativa nadalenca, durant el curs 2017-2018, l’escola Mediterranean Surf School, a través de l’ONG Kind Surf va donar suport a 14 participants amb diversitat funcional, 12 en risc d’exclusió i 10 associacions.

Aquesta activitat compta amb la col·laboració de la Casa de la Mar, l’Ajuntament d’Alboraia, Maria Elena Immobiliària i quaderns Rubio.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *