Diverses associacions es concentren davant Les Corts Valencianes per la restitució de pediatria en Xiprerets

Aquest matí s’han tornat a concentrar diverses associacions, col·lectius i AMPAS del municipi davant Les Corts Valencianes. Una vegada més, el objetiu d’aquesta concentració no ha sigut cap altre que reivindicar la restitució del servei de pediatria al centre auxiliar de Xiprerets.

Aquest acte s’ha convocat després que el passat 15 de novembre tinguera lloc una concentració davant la Conselleria de Sanitat, en la qual la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, va mantenir una reunió amb una representant de la plataforma veïnal i un representant de les AMPAS per a escoltar la reclamació d’aquestos col·lectius i tractar la problemàtica. A més, quasi mil persones van participar en la marxa que va tindre lloc el 29 d’octubre pels carrers de Manises.

Durant la concentració en Les Corts s’ha llegit un manifest en públic demanant la restitució del servei i contra la privatització de la sanitat. Davant la falta de personal sanitari al centre auxiliar de Xiprerets, diferents col·lectius, associacions i AMPAS estan mobilitzat-se a través d’un moviment associatiu que continuarà fins que es prenguen les mesures oportunes. L’Ajuntament de Manises ha mostrat i continuarà mostrant el seu suport i implicació contra la supressió del servei de pediatria al consultori de Xiprerets així com la privatització de la sanitat pública, i recolza qualsevol tipus de plataforma destinada a posar fi a aquesta situació.