Dones amb Compromís acusa al govern municipal de Mislata de vetar-les en tots els espais públics

Dones amb Compromís per Mislata va sol·licitar per registre d’entrada el passat 23 de novembre del 2017 una sala de la Casa de la Dona per fer una exposició amb motiu del dia de la Dona. Quasi un mes després, exactament el 19 de desembre, l’Ajuntament de Mislata va contestar que no hi ha havia espai disponible per a Compromís. La formació valencianista va tornar a sol·licitar una nova sala aquesta vegada al Centre Jove el Mercat, i altra vegada va ser desestimada la petició.

Núria Vidal, responsable de Dones amb Compromís per Mislata ha indicat que «l’any passat també ens van denegar la Casa de la Dona i vam acabar al Centre Jove el Mercat però aquest any ens estan vetant en tots els espais públics» No obstant això, «novament tornem a sol·licitar una sala municipal perquè creiem fermament en la importància de visibilitzar la tasca de les dones».

Javier Gil, portaveu i regidor de Compromís per Mislata, ha declarat que «hui tornem a presentar per registre d’entrada una sol·licitud per disposar d’una zona municipal, perquè encara que ens veten continuarem reclamant un espai  per exercir els nostres drets»  l’edil ha afegit que «encara que en altres ocasions sí que ens han cedit espais, ara sembla que volen ser ells els únics defensors de la igualtat entre dones i homes. Han de saber que aquesta lluita no és una competició sino que és de totes i tots».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *