Educació redueix la ràtio màxima en Infantil 3 anys per al curs 2021-2022 en tots els centres escolars d’Alaquàs

La Conselleria d’Educació ha reduït la ràtio màxima en Infantil 3 anys per al curs 2021-2022 en tots els centres escolars d’Alaquàs. Açò suposarà que a partir del nou curs les classes de 3 anys comptaran amb un nombre màxim de 20 alumnes.

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, ha valorat de manera positiva aquesta decisió de l’administració autonòmica i ha destacat que aquesta disminució «comportarà una millor i major atenció de l’alumnat i afavorirà la qualitat de l’ensenyament». Ha insistit també que es tracta d’una bona notícia perquè aquesta reducció «permetrà mantindre les unitats educatives existents així com el seu personal docent».

Aquesta decisió dóna resposta a les necessitats plantejades per part del Consell Escolar Municipal i l’Ajuntament d’Alaquàs que han vingut instant durant 3 anys a l’administració autonòmica a realitzar aquesta reducció amb l’objectiu d’afavorir la qualitat educativa davant la disminució de la natalitat.

La implantació d’aquesta disminució de la ràtio serà aplicable a les aules dels xiquets i xiquetes de 3 anys que s’incorporen a l’ensenyament en el curs 2021-2022, concretament la població infantil nascuda l’any 2018 i any rere any anirà implantant-se a la resta de nivells d’Infantil i Primària.