Educació renova el suport i la col·laboració amb la comunitat educativa de Paiporta

L’Ajuntament de Paiporta ha acollit la signatura del conveni anual de col·laboració entre el consistori, Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPEs) dels centres educatius del poble, les associacions estudiantils del Centre de Formació de Persones Adultes (CFPA) i de l’IES La Sénia – AELSE, així com Interampa.

L’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, i el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez, han signat la renovació dels convenis. L’objectiu d’aquestes subvencions és promoure activitats educatives i culturals diverses als centres per portar-les a terme al llarg de l’any.

“La formació i l’educació és fonamental per al desenvolupament vital de xiquets, xiquetes i joves. És la ferramenta que fa ciutadania, forma en valors i construeix comunitat. El teixit educatiu local ha patit molt directament al llarg dels darrers mesos les conseqüències de la pandèmia, fent un gran esforç i sacrifici, i volem reconèixer eixa resiliència i implicació amb aquestes ajudes”, ha matisat el regidor d’Educació.

Aquestes subvencions mantenen la seua quantia, que ja es va duplicar l’any passat, passant dels 1.000 euros als 2000 euros per entitat. Així, es reconeix la tasca i implicació del teixit educatiu paiportí. Amb aquest objectiu, per segon any consecutiu, Educació posa en valor el treball de gestió i coordinació de la comunitat educativa local fet per Interampa, amb una ajuda que arriba als 5.000 euros.

A la signatura assistiren representants de les AMPEs dels CEIPs Ausiàs March, Jaume I, L’Horta, Lluís Vives, Rosa Serrano, La Immaculada, IES La Sénia i Andreu Alfaro, Associació d’Estudiants del CFPA i de l’IES La Sénia- AELSE i Interampa.