El 10 de novembre “Sona la Dipu” a Manises

Les Regidories de Turisme i Cultura de l’Ajuntament de Manises, juntament amb Radi Manises 105.7, i la col·laboració d’altres departaments del consistori han fet possible que enguany torne al nostre municipi els concerts de “Sona la Dipu” de la Diputació de València. Els amants de la música rock tindran cita el pròxim 10 de novembre en el pàrquing de la parada Metre Manises. Rosendo, juntament amb Baró Rojo acompanyaran al guanyador del concurs “Sona la Dipu”, Jo Diable.

Les portes s’obriran a les 19.00 hores i la música començarà a sonar a partir de les 21.00 hores. Les entrades es poden comprar via Internet a través de notikumi, ticketea i ticketvip, o en dos punts físics.

Els empadronats a Manises, podran beneficiar-se d’un descompte  en les entrades i tindran la possibilitat de comprar les entrades a la Casa de Cultura en horari de dilluns a divendres de 10 a 13 hores, i de 17 a 20 hores. També es poden adquirir  les entrades físiques en la Llibreria Soriano al carrer Xàtiva número 15 a València.

“Sona la Dipu” ha donat l’oportunitat als grups emergents valencians a actuar al costat de grups consolidats en concerts de gran format i també ha participar en festivals per tota la geografia espanyola.

Javier Mansilla, regidor de Turisme, i Xavier Morant, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manises, han coincidit a afirmar que “és un plaer rebre a la nostra ciutat aquest últim concert de «Sona la Dipu». A més que “des de les regidories estem treballant perquè els manisers i maniseres puguen gaudir d’activitats úniques en  el municipi”. Els dos regidors també han afegit que “un dels motius de fer el concert és l’impacte econòmic que suposarà per als comerços de Manises a causa de la gran afluència de públic de fora de Manises”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *