El alcalde de Paterna visita el Sanchis Guarner per a programar millores en les instal.lacions

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha visitat el col·legi Sanchis Guarner de Paterna per a programar millores en les instal·lacions del centre, donant així resposta a reivindicacions històriques que estaven pendents de solucionar. El primer edil, acompanyat del regidor d’Educació, José Manuel Mora, s’ha compromès a estudiar com renovar la coberta del gimnàs, entre altres actuacions.

L’Alcalde de Paterna ha volgut conèixer a prop les actuals instal·lacions del col·legi, que seran millorades pels 42 empleats públics que el passat mes de novembre, gràcies a la borsa de treball temporal i rotativa, van reforçar la brigada de tècnics municipals. Aquesta actuació, inclosa dins de la ‘ITV escolar’ que està millorant les actuals infraestructures escolars, compta amb el total recolzament del centre, que ha sol·licitat a l’ajuntament millores en l’aïllament de l’edifici, -perquè algunes finestres no tanquen bé-, així com renovar determinats elements del mobiliari.

L’Alcalde ha defensat que per a l’actual equip de Govern del PSOE de Paterna “els i les escolars són una prioritat i, per açò, atenent a les necessitats que ens traslladen pares i mares d’alumnes, i la pròpia adreça dels col·legis, anem a supervisar les instal·lacions i a continuar detectant possibles reparacions per a millorar l’estat dels col·legis on estudien els nostres fills i filles”.

En altres col·legis de Paterna, com el Villar Palasí, es van aprofitar les vacances de nadal per a pintar el pati, rehabilitar un mur exterior i millorar els reixats interiors. Els treballs de manteniment van a continuar, amb un cost mínim per al Consistori ja que l’Ajuntament només ha de pagar el material d’obra emprat, que en molts casos està sent reciclat amb elements d’altres obres que romanien en els magatzems municipals.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *