El bàndol cristià reconquesta la Torre en la segona trabucada

Després d’una segona intensa batalla de pólvora i so, el bàndol cristià, dirigit pel capità José María Martínez i l’alferes cristià Raül Mil, ha reconquistat l’emblemàtica Torre de Torrent.

La jornada ha començat amb una representació teatral on ambdós capitans han fet reviure als veïns i veïnes de Torrent la història de les batalles que van lliurar els moros i cristians. Després s’ha donat pas a la batalla que ha acabat amb la victòria cristiana, la bandera dels quals ha onejat com a representació de domini a la part alta de la Torre. Una vegada ja era sota el poder cristià, els veïns i veïnes del municipi han pogut gaudir del segon parlament, al peu de la Torre.

Després de l’èxit de la retransmissió en directe de la primera trabucada, la segona també s’ha pogut veure a través del canal de Youtube Ajuntament de Torrent. Esta vesprada la Gran Entrada mora i cristiana també podran ser seguides en directe per este canal per primera vegada en la història i pel Facebook de l’Ajuntament.

Pel que fa a la programació infantil, ahir a la vesprada va ser el torn dels xiquets i xiquetes de la zona de la plaça del Dominical, que gaudiren d’una divertida vesprada d’animació i jocs, supervisat per monitors especialitzats.

La música va vindre de la mà del musical Festa Major, de l’Alqueria Blanca i Calle Brodway de Daniel Diges en la Plaça de la Llibertat.

El musical Festa major de la mítica sèrie televisiva de Canal 9, L’Alqueria Blanca, va omplir ahir la plaça de l’Església. Es tracta d’un espectacle musical i còmic dirigit per Carles Chova i Manolo Maestro i produït per Tony Asensio, on els actors de la sèrie van representar cançons tradicionals del folklore valencià com “La manta al coll” o “La tarara”, juntament amb un guió còmic i atrevit. Festa major està ambientat en l’entorn rural valencià de la fi dels anys 50.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *