El campament urbà de Manises ofereix un mes de juliol replet d’activitats lúdic-formatives

Aquesta setmana ha començat a Manises el campament urbà d’estiu 2016, organitzat pel departament d’Educació de l’Ajuntament de Manises, i que ofereix un mes de juliol replet d’activitats lúdic-formatives per a tot l’alumnat de la ciutat matriculat en educació infantil (de segon cicle) i educació primària.

Fins al 29 de juliol està en marxa aquest campament urbà d’estiu al CEIP Benjamín Benlloch i el CEIP Enric Valor. L’horari és de 9:00 a 13:30 h, amb la opció del menjador i també d’un horari especial de 7:30 a 9:00 h.

Aquesta iniciativa vol donar resposta a la necessitat de cuidar i atendre als xiquets i xiquetes de Manises en el període de vacances escolars d’aquests. Es tracta de facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral de pares i mares durant les vacances dels seus fills. Entre els objectius es busca educar en diferents àmbits: social, cultural, afectiu, natural; desenvolupar habilitats, fomentar la creativitat; divertir i entretindre; potenciar les activitats alternatives d’oci i temps lliure; coeducar per a la igualtat, etc.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Manises, Pilar Molina, ha destacat que el campament urbà és “la solució a la necessitat d’apostar per un model educatiu i una metodologia que desenvolupe en els xiquets i xiquetes una sèrie de valors a través de la realització d’activitats lúdiques i recreatives que els ajuden a utilitzar el seu oci i temps lliure de forma constructiva, depenent de les seues motivacions i interessos”.

Per tot açò, el campament urbà d’estiu 2016 a Manises, segons ha indicat la regidora, és un recurs imprescindible per als xiquets i xiquetes i les seues famílies i per açò “volem aportar la nostra experiència fent que aquests programes siguen del gust de tots els alumnes”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *