El carrer de pilota del poliesportiu d’Albalat dels Sorells serà reparat

La Diputació de València ha concedit recentment una subvenció de 60.000€ a Albalat dels Sorells per a reparar el carrer de pilota del poliesportiu municipal.

La inversió, que estarà finançada també per l’administració local, serà de 149.390,77€ en la que es pretén resoldre les deficiències i el deteriorament que presenta la instal·lació, sobre tot en els revestiments que s’estan desprenent de les parets.
Xavier Vázquez, regidor d’esports ha comentat que amb aquesta intervenció es pretén eliminar el perill que pot suposar la caiguda d’alguna part del revestiment deteriorat. Al mateix temps i aprofitant les obres que es van a fer, l’actuació també contempla la simulació d’un carrer real amb la introducció d’elements com portes, finestres, teulades i una vorera. Les obres han estat presentades als representants del club de pilota i consensuades amb ells, ha conclòs el regidor.

Per la seua part, Nicolau Claramunt, Alcalde de la localitat, assegura que la paret sud del carrer, al estar més exposada al sol pateix més canvis de temperatura i més dilatació, això ha fet que en alguns punts el lluït haja caigut. S’han fet les intervencions per assegurar i sanejar els punts afectats a l’espera de la intervenció que canviarà i millorarà notablement l’aspecte de la instal·lació.