El CEMEF de Burjassot tanca l’any 2015 amb un 14% més de xifra de negocis

Aquest dimecres, 30 de març, l’empresa pública de l’Ajuntament de Burjassot, CEMEF SLU, ha celebrat reunió del seu Consell d’Administració, on s’han formulat els comptes anuals de 2015 per part dels onze Consellers i Conselleres, representants de tots els partits polítics amb representació institucional.
La xifra de negocis de l’empresa, durant l’exercici 2015, ha sigut de 2.335.636 euros, un 14 % més que durant l’exercici 2014. Això suposa una millora del Patrimoni Net de l’empresa de 121.355 euros, complint així el Pla de Correcció del Desequilibri Financer de l’Empresa aprovat pel Ple de l’Ajuntament de febrer de 2014. De seguir així, a final de 2016 el Patrimoni al Balanç de l’empresa estarà en positiu.
CEMEF, l’empresa pública de Burjassot gestiona diversitat d’activitats municipals, com Cursos de Formació Ocupacional i Borsa d’Ocupació, Servei d’Ajuda a Domicili, Neteja d’Edificis Públics, Piscines, Promoció Econòmica, Mercats i Pàrquing, entre altres. I amb una plantilla laboral de 109 persones.
El President del Consell d’Administració, Roc Senent, ha felicitat al Gerent de l’empresa, José Mª Jiménez per la gestió feta i els resultats aconseguits.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *