El Centre Cultural La Marina inaugura l´exposició “Com Mengem, menjar bé sense menjar-se el planeta”

L’exposició “COM MENGEM, Menjar bé sense menjar-se el planeta”, està realitzada des de la perspectiva de l’educació ambiental. L’exposició intenta despertar l’interès del visitant, “provocar” el pensament i anar més enllà. En la situación actual d’emergència climàtica no és suficient el coneixement i la reflexió sobre els problemes ambientals, és necessari passar a l’acció, implicar-s’hi i participar.

Que l’aliment és important en les nostres vides és indiscutible, tant des del punt de vista de la salut, del medi ambient, com des de la perspectiva de les vivències.

La nostra dieta té un enorme impacte en la nostra salut. Però encara no som prou conscients de les seues repercussions sobre el planeta. L’actual sistema agroalimentari és una de les causes principals de la crisi social i ambiental que vivim. Entre altres afeccions ambientals, suposa al voltant del 30% dels gasos d’efecte d’hivernacle que s’emeten a nivell mundial.

Esperem que aquesta exposició “desperte moltes consciències”, “moga moltes accions” i permeta donar un pas més en el camí cap a la sostenibilitat.