El Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta reprendrà de forma parcial la seua activitat

El regidor d’Educació, Alejandro Sánchez, ha mantingut una reunió aquesta setmana amb l’equip docent i directiu del Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta per tal d’abordar la gestió de la formació aquestes últimes setmanes de curs acadèmic.

 

Al llarg de les darreres setmanes, i com a conseqüència de la situació derivada de la declaració de l’estat d’alarma, les diverses formacions impartides al Centre es van veure obligades a reorganitzar-se, a través de l’atenció a distància, o fins i tot a suspendre’s, com va ser el cas d’alguns tallers.

 

Amb l’entrada de tota la Comunitat Valenciana en la fase 1 de desconfinament, el professorat prepara el llistat d’alumnes que començarà a citar la propera setmana per acudir al Centre,  de manera voluntària, a arreplegar o entregar deures i altres materials. «L’objectiu d’aquest nou pas és reprendre el contacte amb les persones que per diverses circumstàncies s’han quedat més despenjades del curs a conseqüència d’aquest confinament i així acabar el curs», ha explicat el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez.

 

L’activitat del Centre de Formació de Persones Adultes es va concentrar especialment en donar fi al curs en el cas de la formació per accedir a Cicles Superiors, Accés a la Universitat per a majors de 25 anys, així com per a les persones que s’estan traient el Graduat Escolar.

 

Les persones que han pogut seguir la seua formació a distància, a través del contacte amb el professorat i entrega de materials per mail, continuaran amb la formació en línia. No obstant això, a partir de la primera setmana de juny es faran els exàmens i sessions d’avaluació necessàries, als casos d’alumnats amb treballs o formació pendent, que partisquen ficar la nota final.

 

«El curs finalitza el 12 de juny, com ja va aclarir la Conselleria d’Educació, i per això, abans d’arribar a eixa data, el professorat necessita tindre tota la informació acadèmica i d’avaluació de l’alumnat per tal de poder tancar aquest curs amb totes les garanties acadèmiques», ha explicat el regidor.

 

Així mateix, el Centre té previst per a la fase 2 atendre presencialment, a través de tutories i classes  reduïdes de reforç, a l’alumnat que vulga consultar dubtes o repassar matèries per a preparar els exàmens de l’EBAU i d’accés a Cicles Superiors.