El Centre Jove de Xirivella s’ompli d’activitats este juliol

El Centre Jove de Xirivella no deixarà que este siga un estiu avorrit per a la joventut del municipi. Amb este propòsit, el centre ha preparat una extensa llista d’activitats gratuïtes amb les quals adolescents d’entre 12 i 16 anys podran gaudir d’unes vacances molt actives.

Durant el mes de juliol, des del dia 4 fins al 22, de 18h a 20:30h, qui acudisca al Centre Jove podrà passar la vesprada divertint-se amb campionats de ping-pong, jocs de rol o jocs de taula, com Catán, Cash&Guns o Fórmula D, entre molts altres.

Per a les persones més creatives, el centre ha previst activitats d’artesania i tallers de samarretes, clauers, bijuteria, xapes, pyssla o jumping clay.

Hi haurà espai també per les persones amants dels videojocs, que podran participar en campionats de X-Box 360, amb jocs com Streetfighter, FIFA, Halo i Arcade, així com de Wii, amb Wii Sports o Super Mario Bros.

Com a colofó perfecte per a estes vesprades plenes d’activitats, el centre prepararà berenars amb batuts de fruita, gelats, sándwiches, coques i dolços.

Per a la regidora d’Adolescència i Joventut, Eva Solá, “estes activitats tenen com principal finalitat fomentar la participació de la gent jove del nostre municipi, així com intentar que els adolescents tinguen l’oportunitat de passar un estiu divertit i entretingut al mateix temps que s’afavorix la cultura”.

Per a obtindre més informació es poden consultar el Facebook del Centre Jove i la seua pàgina web (www.xirivellajove.es).

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *