El Club de Patinatge Artístic de Paiporta celebrarà una nova edició del Trofeu Iniciació al Patinatge

El Club de Patinatge Artístic Paiporta celebrarà una nova edició del Trofeu Iniciació de Patinatge Artístic a la pista del Poliesportiu Municipal el proper diumenge 10 d’abril a partir dels 9:30 hores.
Este Trofeu permetrà a tots els assistents observar de prop l’evolució dels patinadors i patinadores més xicotetes de l’escola del club, amb la realització d’exercicis i coreografies preparades per les seues entrenadores i monitores.
El Club de Patinatge Artístic de Paiporta realitza des de fa anys una gran tasca de difusió d’aquesta bonica disciplina entre la gent jove i, especialment, entre els més menuts. Actualment, l’entitat compta amb una gran escola i els seus esportistes comencen a aconseguir mèrits importants, com és el cas de Carla Allueva, que als seus 18 anys va aconseguir proclamar-se millor esportista local de la temporada passada gràcies a la consecució del Campionat Autonòmic de Patinatge Artístic en la categoria Senior.
El programa del diumenge consistirà en la competició de nivell minis de 9.30 hores a 11.00 hores. D’11.15 hores a 12.20 hores es portarà a terme la competició de nivell principiants, seguida de la d’avançat, fins a les 13.20 hores. Per últim, tindrà lloc l’habitual desfilada i entrega de trofeus.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *