El Club Karate Sonkei d’Albal realitza una nova acció solidària per a l’Hospital La Fe

L’Escola Municipal de Karate, el Club Sonkei, és un exemple de dedicació i disciplina, fonaments essencials per a l’aprenentatge d’este art marcial d’origen nipó, però al qual també han unit, des de la seua fundació, la conscienciació social i la solidaritat.

Com cada any, el Club Karate Sonkei ha tornat a unir cos, ment i cor a través de la #IniciativaYOPUEDO, un projecte per al qual, en esta nova edició, han sumat esforços en benefici de l’Hospital Universitari La Fe de València amb la donació d’un gimnàs infantil intrahospitalari, destinat a l’àrea de Pediatria.

«Ha estat un treball conjunt entre alumnes, famílies en coordinació amb les nostres senseis Paula Ojeda i Cristina Ortiz, que propulsen estes iniciatives amb un gran caràcter altruista» destacava Sandra Pérez, representant de Karate Sonkei i impulsora de l’acció solidària.

L’exemplaritat d’esta entitat esportiva traspassa el tatami i prossegueix amb l’objectiu d’ajudar als col·lectius més vulnerables «alhora que fomentem l’esport», comentava la representant. En este cas concret, per a la realització del projecte, Sandra informava que coneixien «les necessitats dels xiquets i xiquetes que passen llargues jornades a l’hospital i que veuen disminuïda la seua mobilitat», millorant així la seua qualitat de vida enfront de les diferents realitats que conviuen en el centre sanitari.

Ara i gràcies a la donació del club local, que s’ha dut a terme a través de la venda de loteria i la creació d’una publicació solidària sobre els orígens i les característiques del karate, xiquets i xiquetes amb estades de llarga duració o en procés de rehabilitació podran fer ús del material que, segons fonts de l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València, els aportarà «un correcte desenvolupament de les habilitats motrius, així com una alternativa d’oci esport