El Consell de Xiquetes i Xiquets d’Alaquàs participa en el pla de gestió dels espais verds del municipi

El Castell d’Alaquàs va acollir ahir dimarts 10 de maig la segona de les sessions participatives per a l’elaboració del Pla de Gestió de la Infraestructura Verda del municipi que l’Ajuntament d’Alaquàs ha posat en marxa amb l’objectiu de protegir, connectar i fomentar les zones verdes.


L’acte que va comptar amb la presència del regidor de Desenvolupament Sostenible, Sebastián Ruiz i les tècniques del departament, va estar protagonitzat pel Consell de Xiquetes i Xiquets d’Alaquàs que va participar activament per tal de reflexionar sobre els espais verds actuals i exposar propostes de millora al municipi.


Prèvia a le celebració d’aquesta cita amb el Consell, el passat 26 d’abril va tindre lloc a la sala Cremona del Castell d’Alaquàs la primera de les sessions en una jornada participativa i oberta a la ciutadania. La sessió que es va desenvolupar amb gran èxit de participació i l’alt grau d’implicació de les persones participants va estar estructurada sota els següents eixos: zones enjardinades, sostenibilitat, corredors verds i mobilitat, horts urbans i activitat ecològica.

Totes les propostes plantejades van ser recollides per a ser avaluades per tal d’estudiar la seua viabilitat i obtindre conclusions.