El Consorci de Bombers de València dona suport en els dos grans incendis de la Comunitat

El Consorci de Bombers de València està donant suport al dispositiu d’extinció de l’incendi de Bejís i de la Vall d’Ebo, aportant diversos mitjos. Concretament hui han desplegat set unitats de comandament (inspector en cap, un oficial, dos caps de sector, tres coordinadors forestals); quatre bombes forestals pesades amb dotació; tres unitats de bombers forestals i tres mitjans aeris de GVA assignats al Consorci i tres Brigades forestals del Consorci preparades «per activar-se en quan el Lloc de Comandament de l’Incendi ho considere oportú», aseguren des de Bombers.

D’altra banda, també continuen donant suport al dispositiu d’extinció de l’incendi forestal de la Vall d’Ebo, amb tres dotacions del Consorci, quatre Brigades Forestals del Consorci, un coordinador forestal i un tècnic forestal, també dos mitjans aeris assignats al Consorci.

D’esta manera es dona col·laboració als Llocs de Comandament de tots dos incendis, dirigits pel Consorci d’Alacant, en el cas de la Vall d’Ebo, i el Consorci de Castelló, en el de Bejís.