El Cor Jove d’Alta Àustria va seduir als assistents del Castell d’Alaquàs

El passat divendres 17 de juliol, el Castell d’Alaquàs va acollir el concert del Cor Jove d’Alta Àustria, una agrupació formada per cinquanta cantants austríacs d’edats compreses entre els 17 i els 25 anys. L’espectacle, que va reunir a més de 100 persones de la localitat, va consistir en un repertori musical que va combinar gèneres tan variats com la música coral internacional, la música popular austríaca i la música pop internacional.
L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, i el director de la Banda d’Iniciació de la Unió Musical d’Alaquàs, David Gómez Zambrano, van obsequiar els membres del Cor Jove en agraïment per l’espectacle i la seua visita. En el seu discurs, tots dos van posar l’accent en la importància de la col·laboració de la Unió Musical d’Alaquàs amb el Cor Jove d’Alta Àustria i els van animar a seguir entaulant relacions de cooperació que facilitaran la promoció de la cultura en el municipi.

El Cor Jove d’Alta Àustria participarà enguany en el 61º Edició del Certamen Internacional d’Havaneres i Polifonia de Torrevella, celebrat del 19 al 25 de juny. Aprofitant la seua estada a la Comunitat Valenciana, el Cor va decidir visitar la localitat d’Alaquàs abans del seu pas per Torrevella i així vore als seus companys de la Unió Musical d’Alaquàs (UMA), l’agrupació amb la qual porta realitzant intercanvis des de l’any 2010.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *