El dimecres es reprenen al barri del Secà les assemblees ciutadanes «Trobades amb l’Alcaldessa, el govern respon»

Les assemblees ciutadanes obertes convocades per la Regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana de Paiporta es reprenen aquest dimecres 24 d’octubre amb la que tindrà lloc al CEIP L’Horta, i que reunirà al veïnat del barri del Secà. Igual que la resta d’assemblees, aquesta començarà a les 19.00 hores i acabarà a les 21.00 hores. L’Ajuntament oferirà servei de ludoteca gratuït per tal de facilitar l’assistència de mares i pares amb criatures.
Aquestes assemblees deurien haver-se reiniciat el passat dia 18, però la primera sessió, al barri de Vil·la Amparo, fou ajornada per la pluja. En breu es donarà a conéixer la nova data.

Les trobades compten amb la participació de l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i les regidores i regidors de l’equip de govern, que compareixen davant de la ciutadania per a explicar els projectes portats a terme a cada barri, i també per a respondre els dubtes, preguntes i demandes de la ciutadania. De cada trobada s’estableix un grup de seguiment, que es reuneix amb posterioritat amb el regidor de Participació Ciutadana, Guillem Montoro, amb qui fa seguiment de les idees i propostes sorgides en les assemblees.

Aquestes assemblees, plantejades com una forma de participació directa, es varen iniciar a principis de 2017 i varen visitar tots i cadascun dels barris de Paiporta. Ara ja han finalitzat les tasques dels grups de seguiment sorgits d’aquelles trobades, i es repeteixen les assemblees obertes per a continuar recollint propostes i demandes amb el mateix mecanisme posterior.
Després de la trobada d’aquest dimecres, corresponent al barri del Secà, es produirà la dels barris Sant Ramon i Picanyer, el 31 d’octubre, a les 19.00 hores, al CEIP Lluís Vives. Així mateix, en breu es publicarà la nova data de la trobada ajornada del barri de Vil·la Amparo.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *