El director general d’Esports, Josep Miquel Moya, visita les obres del pavelló cobert de Meliana

El director general d’Esports, Josep Miquel Moya, ha visitat hui les obres del pavelló cobert multiusos de Meliana. Moya ha estat acompanyat per l’alcalde del municipi, Josep Riera, per Membres de l’equip de govern, pel director de les obres, representants de l’empresa constructora CHM, i per els Tècnics municipals.

Tots han pogut comprobrar l’avançat estat de la construcció i els detalls de l’obra. La conclusió de la infraestructura s’espera per a mitjans de març o abril.

Moya ha remarcat la seua satisfacció per l’evolució de les obres perquè “la construcció del pavelló cobert multiusos de Meliana va ser un dels primers reptes que va haver d’assumir a l’inici de la legislatura. Era un projecte que s’havia quedat totalment bloquejat i que no va ser gens fàcil recuperar i fer-lo viable. Ara, ja s’està molt a prop perquè siga tota una realitat per a Meliana”.

El pavelló cobert s’ha aconseguit gràcies a la Inversió recuperada d’1,8 millones de euros del Pla d’Inversions productives de la Generalitat del 2009. Per la seua part, l’alcalde Josep Riera ha manifestat, el que representarà per a poble aquesta infraestructura, “el pavelló cobert multiusos permetrà millorar i ampliar l’activitat esportiva de Meliana i serà un recinte cobert ampli que permetrà un ventall ampli d’activitats per a Meliana”.

Després de visitar el pavelló, la comitiva s’ha dirigit a les instal·lacions de pilota valenciana, on es va realitzar una actuació de millora de la coberta. La intervenció al carrer de pilota serà gràcies a la inversió de 28.972 € del Pla de trinquets, posa’t en marxa per la Diputació de València i la Conselleria d’Educació, Investigació i Esports.

Pel que fa a les infraestructures de pilota, explica el responsable autonòmic, «durant molt de temps els trinquets han estat oblidats i sabíem que eren moltíssims els pobles com Meliana que tenien en el seu programa electoral poder rehabilitar o millorar els carrers de la pilota, els trinquets, els frontons, i tots aquells espais on es practica el nostre esport per antonomàsia, què és la pilota valenciana, i que ara serà possible gràcies a aquesta col·laboració entre la Diputació i la Conselleria d’Esports, perquè era una obligació per a nosaltres dignificar-los”.

INVERSIONS A LA COMARCA EN EL PLA DE TRINQUETS 2018-2019: vora dos-cents huitanta-mil euros per a l’Horta Nord

El Pla de Trinquets 2018-2019 desenvolupat entre la Diputació de València i la Conselleria d’Educació, Investigació i Esports invertirà 277.427 euros a l’Horta Nord per a reformar i millorar set instal·lacions de la comarca de l’Horta Nord:

 

Albuixec Paret exterior del trinquet 19.445€
Tavernes Blanques Reparació dels frontons 29.337€
Meliana Cobriment del carrer de pilota 28.972€
Rafelbunyol Rehabilitació dels frontons 53.413€
Museros Rehabilitació del trinquet 55.552€
Alboraia Vestidors del frontó 60.953€
Bonrepòs i Mirambell Adequació del trinquet 29.755€
TOTAL Horta Nord 277.427€

 

El Pla de Trinquets de la Diputació de València compta amb un pressupost total de 2 milions d’euros que es destinaran a rehabilitar 31 trinquets de les comarques de València. Aquests fons es reparteixen seguint els mateixos criteris objectius i transparents establits en la convocatòria autonòmica. Amb aquestes ajudes, la Diputació de València complementa el pla autonòmic de trinquets de la Conselleria d’Esports que suma un altre milió més, sumant un total de 3 milions d’euros per a rehabilitar les infraestructures de l’esport valencià per antonomàsia.

 

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *