El dissabte arriba ‘Nadal al carrer’ a Manises

El proper dia 12 de desembre la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Manises organitza la seua sisena edició de Nadal al carrer a l’eix comercial de Masia La Cova.

 

Aquesta iniciativa, té com a prioritat, dinamitzar Manises per Nadal, fomentar que els manisers i maniseres, puguen gaudir d’un entorn sostenible, amé i dinàmic, en absència de vehicles, per tal de donar a conéixer l’oferta comercial existent en el nostre municipi invitant-los a passar un dia agradable, d’oci i festiu amb la família i amics.

«Nadal al carrer» se celebrarà en l’eix comercial Masia de la Cova, Plaça Dos de Maig i Rodrigo Botet, tancant la zona al tràfic, perquè es puga passejar tranquil·lament i es desenvoluparan durant tota la jornada activitats que animen a quedar-se de compres i posen en valor la labor que realitza el comerç urbà a la nostra ciutat.

 

Entre les diverses activitats que tindran lloc cal destacar que es realitzaran tallers infantils, master class de Zumba i diferents exhibicions de ball. També es trobaran dos zones d’unflables per a xiquets al llarg de tot el recorregut i a més a més, es realitzarà un show cooking o cuina en viu al mercat dels Pins per preparar el següent menú: estic tartar de bou, arròs amb foie, boletus i carxofes, ensalada de fruita i sopa d’alfàbega.

 

Tot açò estarà retransmès per la ràdio municipal de Manises al 105.7 FM.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *