El divendres se celebra la XXII Gala de l’Esport a Paiporta

Els clubs i entitats esportives paiportines, així com els i les esportistes del poble, estan convocades aquest divendres a la XXII Gala de l’Esport, que tindrà lloc a les 19.30 hores a l’Auditori Municipal de la localitat. Una vintena de clubs prendran part en aquest reconeixement que enguany porta per lema ‘En l’esport totes i tots participen’, i que està organitzat pel Servei Municipal d’Esports.

Com és habitual, cada club i entitat participant farà un reconeixement a alguna persona del propi club que haja destacat pel seu treball al llarg dels últims temps. Així mateix, l’Ajuntament entregarà els tradicionals guardons institucionals, i premis als i les millors esportistes majors i menors de 16 anys.

La gala estarà amenitzada per les actuacions de la companyia Claqué València, Paloma Free Style, amb Paloma Pujol, tricampiona d’Espanya de footbag, i la companyia valenciana d’acrobàcies Airshow. Assistiran l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, la regidora de Joventut i Esports, Zaira Martínez, i altres membres de l’equip de govern i la corporació municipal, així com personalitats de l’esport valencià, com el president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, Salvador Gomar, entre d’altres.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *