El divendres tindrà lloc la inauguració del ‘Betlem nadalenc del Castell d’Alaquàs’

El divendres 5 de desembre ales 18 hores de la vesprada tindrà lloc la inauguració oficial del “Betlem nadalenc del Castell d’Alaquàs”, una de les novetats que enguany presenta la programació de Nadal organitzada per l’Ajuntament d’Alaquàs. L’acte d’inauguració comptarà amb la participació del cor del col•legi públic Bonavista, que interpretarà nadales típiques d’aquesta època de l’any.
L’obra ha estat realitzada per l’artista alaquaser i membre de l’associació de pessebristes de València, José Alises Cano, que ha estat l’encarregat de dur a terme aquest ambiciós projecte en el qual porta treballant des de fa mesos. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha felicitat aquesta setmana l’artista per aquest treball artesà.
El pessebre està ubicat a la sala La Torre del Castell d’Alaquàs, on podrem observar el pessebre de Betlem o l’arribada dels Reis Mags a la trobada del naixement del xiquet Jesús, entre moltes escenes representatives d’aquesta tradició. Es pot visitar del 5 de desembre al 5 de gener de dilluns a dissabte de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *