El grup de metalls de la Societat Musical Santa Cecilia d’Alcàsser celebra el seu 25 aniversari obrint les festes locals

LAjuntament dAlcàsser ha reconegut la trajectòria del grup de metalls en el seu 25 aniversari oferint el privilegi dobertura del pregó de festes. L’encarregat va ser el seu director Carmelo Romaguera, acompanyat per la senyora alcaldessa Eva Zamora i per lagrupació de metalls, que va oferir una composició musical per engalanar lacte d’obertura de les festes de la població.

El grup de metalls va ser guardonat en la IV Gala de Premis de l’Horta Sud el passat 30 de maig en el Castell dAlaquàs, en la modalitat de Cultura, en aquest 2018, un any de reconeixements per a l’agrupació musical que bé mereix.

En lacte dobertura també van participar la Filà Mora Aljama Al-qasar, la Colla Guirigall i el correfoc de la Colla de Dimonis de Massalfassar, delectant a tots els assistents amb el seu espectacle de focs dartifici, sense dubte un bon començament de les Festes Majors en honor al Santíssim Crist de la Fe.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *