El Joc Solidari d’Alaquàs ja té imatge per a l’any 2022

El Joc Solidari ja té imatge per a l’any 2022. La xiqueta Marta Cozar Reguero, del col·legi Bonavista, ha sigut l’alumna més votada pel seu dibuix creatiu. El seu disseny ha sigut elegit d’entre els 512 dibuixos presentats per l’alumnat de cinqué i sisé de primària dels diferents col·legis d’Alaquàs.

Com sempre, i com es ve realitzant des de l’any 2005, les xiquetes i els xiquets d’Alaquàs han tingut l’oportunitat de participar en el disseny de la imatge del Joc Solidari, l’activitat que organitzen cada mes de maig l’Ajuntament d’Alaquàs i la Comissió Solidària per tal de recaptar fons per a projectes que aniran destinats a països del tercer món. La primera fase s’està realitzant ja als centres educatius i la final se celebrarà el proper dissabte 14 de maig.

L’elecció del dibuix va tindre lloc el passat dimecres 27 d’abril. Membres del jurat format per representants del Consell de Xiquets i Xiquetes i dels col·legis d’Alaquàs, de la Comissió Solidària i tècnics de l’Ajuntament d’Alaquàs, es van reunir per a determinar el dibuix guanyador.

L’Ajuntament d’Alaquàs vol donar l’enhorabona a totes i tots per la qualitat dels treballs presentats i per la implicació de les i els alumnes que han treballat per a dissenyar les samarretes més solidàries.

Imatge guanyadora