El mercadet de Burjassot torna al seu lloc històric a partir del pròxim dimecres

El mercat no sedentari de Burjassot, el “mercadet dels dimecres”, canviarà d’ubicació a partir del pròxim dimecres dia 29 de juny. Aquest divendres s’ha publicat el decret amb el canvi de lloc, signat per l’alcalde de Burjassot.
Des del pròxim 29, el mercadet ocuparà, concretament, els carrers Jorge Juan (des del carrer Mestre Fernando Martín fins a la plaça Emilio Castelar), carrer Mestre Mallach, plaça Sequera (des d’inici de l’eixample junt al carrer Navarra), plaça Emilio Castelar, plaça Rei Jaume I i l’Avinguda Màrtirs de la Llibertat fins als jardins de Sant Roc.
Segons ha explicat el regidor de Mercats, Roc Senent, aquest és el segon pas per assignar llocs estables als mercats de Burjassot. «El passat novembre es va triar lloc definitiu al Mercat Municipal (a l’avinguda Virgen de la Cabeza) i estava pendent la ubicació definitiva del mercadet del dimecres. La majoria dels venedors del mercadet del dimecres van demanar tornar a la ubicació que tenien fa 8 anys, quan es va canviar el lloc del Mercat Municipal. És a dir, tornar al centre del poble.»
Segons l’edil, «des de fa mesos la Regidoria de Promoció Econòmica treballa per a poder fer el canvi. Un tema complex, donats els múltiples actors que intervenen: comerciants de les zones, venedors del mercadet, trànsit i policia local, la delimitació de les places, el sorteig de noves ubicacions, etc. Ara tot està apunt perquè el pròxim dimecres el mercadet torne al seu lloc històric.»
Des de la Regidoria han afirmat que esperen que el canvi siga beneficiós econòmicament per al venedors i més còmode per a la població de Burjassot.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *