El Mercat de Catarroja comença l’any amb noves activitats i més parades

El 2020 ha començat amb forces renovades en el Mercat de Catarroja. Després d’un final d’any protagonitzat per multitud d’activitats i grans vendes, el mes de gener ha donat principi la programació d’oci del mercat per als divendres a la vesprada i els dissabtes al matí. A més, tres noves parades s’han afegit a l’oferta comercial de l’epicentre comercial catarrogí.

“La nostra idea és continuar portant públic al nostre Mercat Municipal amb activitats atractives, lúdiques i educatives que igualment servisquen perquè les famílies compten amb noves opcions dins del seu entorn”, explica Lourdes Rodríguez, regidora d’Impuls econòmic. “A més, per a començar l’any reforcem l’oferta amb tres nous llocs i ja tenim sol·licituds per a pròximes obertures, la qual cosa ens anima a continuar esforçant-nos pel nostre projecte comercial”, conclou.

Oferta d’oci en el Mercat

L’oferta d’oci per a aquest trimestre torna a estar marcada pels tallers de cuina dels divendres vesprada i les activitats i tallers destinats a un públic més juvenil els dissabtes al matí.

Així doncs, tots els divendres des realitzaran tallers vinculats a les dues celebracions que tindran lloc durant aquest període, sant Valentín i Carnestoltes, mentre que al març estaran relacionades amb la confecció de plats típics o dolços valencians. Per a apuntar-se en aquests tallers de cuina, que estaran regentats pel cuiner Paco Broncal, les persones interessades hauran de fer-lo prèviament en el mail, adl@catarroja.es

Però a més de les activitats culinàries, el Mercat de Catarroja disposa de tallers infantils que tots els dissabtes al matí de febrer i març portaran als més menuts a realitzar tallers de manualitats, macramé, fallers, musicals, fins i tot ioga infantil. Una àmplia oferta que cobrirà les inscripcions, sempre gratuïtes, per ordre d’arribada.

Les persones interessades poden acudir a la web municipal o les xarxes socials de l’Ajuntament per a consultar setmanalment la programació d’activitats al Mercat de Catarroja.

3 nous llocs en el Mercat de Catarroja

Les persones que assistisquen a aquests tallers podran gaudir de les tres noves parades que des de principis d’any completen la variada oferta comercial del Mercat de Catarroja. En aquest cas parlem de la fruiteria Sabores, situada en els llocs 56 i 57; el centre de costures i teixit, Entre Costures, en la llotja 7; i, finalment, el centre de reparació de calçat Rafel, situat en la Llotja 15.