El Mercat Els Pins de Manises celebra el seu 50 aniversari

El Mercat dels Pins de Manises compleix 50 anys i per això l’Associació de Comerciants del Mercat Els Pins de Manises ha preparat un 2019 ple de celebracions i regals per a tots els seus clients.

 

A l’acte de celebració d’aquests 50 anys de recorregut, han assistit diferents autoritats, entre les quals s’han trobat membres de la corporació municipal, l’alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis, el Director General de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana, Natxo Costa i el President de la Cambra València, José Vicente Morata.

 

En paraules de la regidora de Mercats de l’Ajuntament de Manises, Maria Irene Camps, «que el mercat Els Pins haja arribat a celebrar el seu 50 aniversari reflecteix la importància d’aquesta activitat en el municipi, posant en valor la confiança dels seus clients i l’òptima qualitat dels seus productes. Des del departament de Mercats, donem suport a el comerç de proximitat i destaquem els mercats municipals com la seua màxima expressió. També volem felicitar-los pel seu gran treball i desitjar-los que gaudisquen d’aquest dia de recompensa». En la mateixa línia, l’alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis, ha afirmat que “els mercats recullen la vida i cultura dels pobles i en el cas dels Pins, la seua història de 50 anys corrobora la seua importància com a lloc de reunió dels veïns i veïnes de Manises”.

 

El tret d’eixida d’aquest calendari d’activitats ha sigut el llançament del sorteig d’un Fiat 500 (impostos inclosos) al qual ja poden participar tots aquells clients que fins al mes de novembre compren la seua papereta de participació. Per només 1€, podran adquirir la seua papereta en un dels llocs associats i entrar en el gran sorteig de l’any, el qual es realitzarà davant notari i el guanyador serà anomenat en directe.

 

A més d’aquesta campanya, des del mercat s’han preparat altres actuacions, en col·laboració amb l’Ajuntament, la Generalitat Valenciana i altres col·laboradors de l’aniversari, als quals els clients del mercat veuran recompensada la seua fidelitat i podran gaudir d’animades jornades en el mercat, com per exemple: una paella gegant, jornades d’animació infantil o una nit de tapes.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *