El Mercat Municipal d’Alboraia comptarà amb xarxa wifi d’última generació

Aquest matí s’ha signat un conveni entre l’Ajuntament d’Alboraia i Networks Fibra València per a instal·lar i donar manteniment de comunicacions wifi en el Mercat Municipal d’Alboraia.

L’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría Díaz, al costat del regidor de Comerç, Sebastián Torres Adán, han rebut hui als representants de Networks Fibra València per a la signatura del conveni.

L’objectiu del conveni és el subministrament, instal·lació, configuració i posada en marxa d’una infraestructura de comunicacions wifi en les instal·lacions del Mercat Municipal, que inclou tot els elements maquinari, programari i llicències necessàries per al compliment de tots els requisits, condicionants i especificacions tècniques descrites en el conveni, a més del manteniment de la instal·lació.

La xarxa proporcionarà accés a internet mitjançant fibra òptica en un horari determinat i amb una contrasenya que es facilitarà a les persones usuàries. La duració del conveni és de quatre anys, i el cost de la instal·lació és de 701,80€ (IVA inclòs), mentre que el manteniment tindrà un cost anual de 459,80€ (IVA inclòs).

Aquest conveni s’ha dut a terme amb l’objectiu de millorar les comunicacions del Mercat Municipal per als llocs comercials, i també per a les persones usuàries del mercat, propiciant el comerç i el consum local.