El Meridiano l’Horta celebra hui el seu desé aniversari

El periòdic El Meridiano l’Horta compleix deu anys i hui 7 de febrer, a les 20h, a la sala cívica de l’Antic Mercat de Torrent, tindrà lloc una gala on s’anunciaran les diferents accions que el periòdic posarà en marxa per a celebrar aquesta dècada de periodisme de proximitat.

L’acte, presentat per l’actriu i presentadora Pepa Cases, comptarà amb les intervencions de l’alcalde de Torrent, Jesús Ros; el director general d’À Punt, Alfred Costa; la directora de l’Institut Valencià de les Dones, María Such; el director general de relaciones institucionales de GVA, Jorge Alarte, i la directora del periòdic, Silvia Tormo.

A més, assistiran alcaldes i alcaldesses de les poblacions de la comarca, entitats, fundacions i associacions de l’Horta. Un acte que pretén donar el tret d’eixida a un any replet d’activitats gratuïtes dirigides als lectors i lectores del mitjà.

Consolidació
El Meridiano l’Horta va nàixer en el 2013 cobrint informació de sis poblacions de l’Horta Sud, fins a arribar, fa sis anys, a cobrir informativament les 43 poblacions de la comarca de l’Horta, tant Nord com Sud. El mitjà compta amb quatre suports informatius: periòdic imprés, periòdic en línia www.elmeridiano.es, xarxes socials i informatiu nocturn de whatsapp.

Durant aquests anys el periòdic s’ha consolidat com un mitjà de referència a la comarca, així ho avalen les més de 100.000 persones que tots els mesos s’informen en línia de les notícies que ocorren de l’Horta a través del nostre periòdic i les que el fan a través del periòdic imprés El Meridiano i edicions locals, amb una tirada de 20.000 exemplars mensuals.

Periodisme
Rigor i professionalitat són les bases del mitjà que també ha crescut quant a la seua plantilla durant aquests anys. En l’actualitat el periòdic compta amb tres periodistes, una dissenyadora, un tècnic en imatge i distribució. Un equip format per sis persones a les quals se sumen col·laboradors i columnistes.