“El Niño del Wasabi” guanyador de “Tasta´m, la 1a Ruta de la Tapa de Massamagrell”.

L´alcalde, Paco Gómez, junt a la regidora de Comerç, Sabrina León, van ser els encarregats d´atorgar els guardons als guanyadors de “Tasta´m, la 1a Ruta de la Tapa de Massamagrell”.
“El Niño del Wasabi” va ser el guanyador d´aquesta primera edició amb la seua tapa “Wasabi Silvieta”. L´especialitat d´este comerç estava formada per hamburguesa de vedella amb bacon, formatge de cabra a la planxa, “chutney” de tomaca, maionesa de wasabi i pa de formatge.
El segon premi el va aconseguir “Ca Esther “amb la seua tapa “Mireia”. Aquesta delícia consistia en un creppe de barra amb salsa de bolets.
I per últim, el tercer premi va ser adjudicat a “La botiga de l´estació” gràcies a la seua tapa “El cuerpo de Pisto” composta per una piruleta creixent de bechamel de pernil de celler entre hòsties sobre confitura de samfaina de verdures de temporada i pebrella.
«El Tasta’m ha sigut un èxit. Estem molt contents per la participació que hi ha hagut tant per part dels establiments com del públic. Esperem tornar a repetir-ho el pròxim any i millorar tot allò en el que hàgem fallat», ha afirmat la regidora Sabrina León.
L´alcalde, Paco Gómez, s´ha mostrat molt content: “S’ha aconseguit el que buscàvem: la implicació i promoció del comerç local. La primera edició ha sigut tot un èxit i esperem que siga igual en les següents edicions. Ja hem rebut sol·licituds de més bars per a participar en les pròxima ‘Ruta de la Tapa’”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *