El nuevo Circuito ‘4×4 Street Handball’ arranca en Alcàsser

El poliesportiu municipal d’Alcàsser acollirà l’estrena del nou Circuit ‘4×4 Street Handball’, organitzat per la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana, que té com a objectiu traure l’esport als carrers de localitats de tot el territori valencià. Una cita esportiva que tindrà, aquest dissabte, 4 de febrer, la seua primera parada a Alcàsser.

 

Des de les 10.00 h i fins a les 13.00 hores, les pistes exteriors del poliesportiu municipal d’Alcàsser s’ompliran d’handbol. Així, a les pistes del ‘4×4 Street Handball’ se sumarà una zona gaming perquè totes les persones participants puguen gaudir d’aquesta experiència.

 

L’alcaldessa d’Alcàsser, Eva Zamora, ha celebrat que «la Federació haja triat el nostre poble per a iniciar aquest circuit que recorrerà tot el territori valencià». En aquest sentit, ha animat a tots els veïns i veïnes a «acostar-se fins al poliesportiu i gaudir d’aquest esport a l’aire lliure que, a més, no oblida la seua part més inclusiva».

 

I és que dins del compromís de la Federació per la inclusió, seran presents els equips que conformen el programa ‘Handbol Inclusiu’ on persones amb problemes de salut mental, de clubs de les tres províncies valencianes, gaudeixen jugant a handbol al costat d’altres esportistes, aconseguint una inclusió plena en l’esport.

 

Aquest dissabte, 4 de febrer, Alcàsser viurà una jornada festiva marcada per l’esport, ja que paral·lelament a aquest circuit, el pavelló municipal acollirà les finals autonòmiques juvenils de segona autonòmica, tant en categoria masculina, com a femenina.

 

Circuit ‘4×4 Street Handball’

 

Després de l’èxit d»Handbol al Carrer’ de 2021 i 2022, que van reunir més de 3.700 esportistes en les seues 12 parades per la Comunitat Valenciana, arriba aquest nou format en el qual cada gol tindrà una puntuació diferent.

 

D’aquesta manera, sense perdre el caràcter de participació oberta, les persones participants conformaran equips de quatre persones que jugaran sobre mitja pista per a intentar marcar gol. La creativitat estarà premiada amb dos punts, si el gol és des de fora de la línia de 9 metres; o amb tres punts si es marca mitjançant el que es coneix com a fly.

 

El president de la Federació d’Handbol, Pedro Fuertes, ha agraït «a l’Ajuntament d’Alcàsser i al Club d’Handbol d’Alcàsser per celebrar aquesta jornada que serà una autèntica festa de l’handbol». Així, ha destacat «el gran arrelament d’aquest esport a Alcàsser, gràcies al treball del club que aquesta temporada compleix 50 anys».