El pilot de motos Adrián Carrasco i l’escaladora Leire Navarro, millors esportistes de l’any a Paiporta

L’Auditori Municipal de Paiporta es va omplir aquest divendres amb la celebració de la XXII Gala de l’Esport. Una vintena de clubs i entitats esportives locals varen reconéixer algunes i alguns dels seus membres, mentre que l’Ajuntament va entregar els guardons institucionals i diplomes. A més, també va reconéixer als millors esportistes de l’any.

Quant als guardons als millors esportistes de l’any, en la categoria de menors de 16 anys, el pilot de motos Adrián Carrasco Alba va ser reconegut pel seu tercer lloc en dos carreres del mundial Redbull Moto GP Rookies Cup, en les proves celebrades a Mugello i Missano. En majors de 16 anys, la guardonada va ser l’escaladora Leire Navarro, en reconeixement als tres ors aconseguits en el Campionat d’Espanya de tècnica de progressió vertical en espeleologia, en les modalitats de velocitat, resistència i circuit.

Així mateix, l’Ajuntament també va fer entrega dels guardons institucionals a persones i entitats que han destacat per la promoció de l’esport a Paiporta. Les persones premiades varen ser la monitora dels programes esportius municipals, Susi Ortí; la taekwondista Paula Temina; l’enamorat i promotor de la pilota valenciana, Alfredo Romero, i les futbolistes paiportines Sara Martínez Bermell i Andrea Palacios. Com a institució, va ser reconegut el paper del Consorci Esports Horta.

Per últim, l’Ajuntament també va fer entrega de diplomes als i les millors esportistes majors i menors de 16 anys. Entre la joventut, a més del guanyador, Adrián Carrasco, es va destacar el paper de la patinadora de velocitat Lucía Alapont, els taekwondistes Laia Portillo, Iván Lysenko, Pau Jurado, Álvaro Córdoba, Alejandro Morcillo, Nerea Portillo, Aitana Martínez i Aitor López; la patinadora artística Andrea Tarazona, Alba Galán; els karateques Álvaro Benita i Daniela Cano; els tiradors d’esgrima Ariadna Engos, Andrey Asenov, Manuel Monzonís, Salvador Biot i Rubén Poveda; i la jove ballarina de fit kid, Sheila Simó.

L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i la regidora d’Esports, Zaira Martínez, presidiren la gala i entregaren junts als companys d’equip de govern i corporació municipal els diferents guardons. També va assistir a l’esdeveniment el president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, Salvador Gomar.

Com és habitual, diferents actuacions varen amenitzar la gala. Hi hagueren destacades exhibicions a càrrec de la tricampiona d’Espanya de footbag, Paloma Pujol; la campanyia d’acrobàcies Airshow, i la companyia Claqué València.

El lema de la gala d’enguany ha sigut ‘En l’esport, tots i totes participen’, amb el qual es volia subratllar la vessant integradora i promotora de la igualtat de l’esport, independentment del sexe o la condició física de la persona que el practique. De fet, les dones varen tindre un protagonisme predominant, tant entre els guardons institucionals i els diplomes de reconeixement com en les actuacions de la pròpia gala.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *