El ple de Godella d’octubre tractarà l’ordenança de Transparència i el macroprojecte Intu Mediterrani

El proper dijous 25 tindrà lloc a les 19:30 h a l’Ajuntament de Godella la sessió ordinària del ple  d’octubre.

En l’àrea econòmica es tractarà la modificació de crèdits 8P/2018 per suplements i crèdits extraordinaris a finançar amb baixa per anul·lació i la modificació de l’article 4, apartat 2 de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa per la concessió i aprofitament especial amb guals i reserva per a aparcament, càrrega i descàrrega de mercaderies de qualsevol classe.

També es portarà a debat l’aprovació inicial de l’ordenança de Transparència, Accés a la informació i Reutilització, i l’aprovació definitiva de l’estudi de detall del carrer Guillem Tatay, 3-C. Així mateix, es nomenarà els nous membres del Consell Sectorial d’Urbanisme i Medi Ambient de 2018.

En l’apartat de mocions, el grup de govern presentarà dos: una reclamant una llei electoral més justa, igualitària, democràtica i participativa, i una altra sobre l’aprofitament de zones i instal·lacions recreatives dels municipis d’interior. Canviem Entre Tots portarà una moció per a la declaració de Paratge Natural Municipal dels Moles de Paterna i contra el macroprojecte Intu Mediterrani. I, finalment, Ciutadans parlarà sobre les deficiències de serveis en el barri de Conxeta.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *