El Consell valida la declaració d’emergència de l’EPSAR per a la reparació de danys a l’estació de bombeig de l’Horta Nord-Pobla de Farnals

El Ple del Consell ha validat la declaració d’emergència acordada per l’Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals (EPSAR) per a la contractació de les obres de reparació de la impulsió 7, al voltant de l’Estació de Bombeig d’Aigües Residuals (EBAR) 7.4 de l’Horta Nord-Pobla de Farnals.

Aquesta conducció va fracturar-se durant les intenses pluges registrades a la fi de gener de 2020 pel temporal Glòria. El col·lector 7, que arriba a l’EDAR de Pobla de Farnals (València), discorre per la costa de Puçol, El Puig i la Pobla de Farnals. Es destinarà un pressupost de 92.603,14 euros a la seua reparació i direcció facultativa.

L’Estació de Depuració d’Aigües Residuals (EDAR) de l’Horta Nord-Pobla de Farnals dona servei als municipis d’Albuixec, Emperador, Massalfassar, Massamagrell, Museros, Pobla de Farnals, Puçol, el Puig i Rafelbunyol, i està dissenyada per a tractar 30.000 m³/dia.