El poliesportiu d’Aldaia Jaume Ortí reobri el 7 de setembre

Amb el mes de setembre el poliesportiu Jaume Ortí d’Aldaia reobri les seues portes, amb totes les mesures de seguretat sanitàries previstes. Entre elles, de fet, es fa obligatori haver reservat plaça prèviament per a disfrutar de les instal·lacions municipals, evitant així aglomeracions i facilitant la desinfecció entre els torns previstos.

Així, telefonant al 961985270, o accedint a través de la reserva de pistes via web (Aldaia.es), els espais esportius municipals disposen d’un ampli horari per a tots els públics:

Entre setmana:

  • Piscina coberta: de 7h a 22 hores
  • Gimnàs: de 8h a 14h i de 15h a 21 hores
  • Pistes de pàdel, frontó i tennis: de 8h a 22 hores.

Caps de setmana:

  • Piscina: de 9 a 14 horas
  • Gimnasio: de 9 a 14h y de 15 a 21 horas
  • Pistas de pádel, frontón y tenis: de 8 a 14 horas

Des de l’àrea d’Esports d’Aldaia, de nou, recomanen sempre l’ús de mascareta per accedir als recintes, excepte durant la realització de l’esport, la desinfecció de mans, i que cada persona usuaria porte la seua tovallola individual i la seua botella per a la hidratació.

Marta Romeu, regidora delegada de les instal·lacions esportives d’Aldaia assegura que “els clubs encaren la nova temporada amb moltes ganes i responsabilitat”. Per la seua part, José Martínez Luna, edil d’Esports, indica que “en octubre tenim previst tornar amb les activitats amb normalitat però regulant l’aforament, amb neteja contínua i millor i major ventilació”.