El programa Tardor Jove de Catarroja tanca l’any amb les activitats de gaming i karting

La programació Tardor Jove, organitzada des de la regidoria de joventut, infància i adolescència, ha tancat l’any oferint alternatives d’oci segur a la població més jove del municipi. Les últimes del present exercici han tingut lloc durant els dos últims caps de setmana de l’any. En concret, han sigut dues eixides, una per a majors d’edat, a un circuit de karting i una altra per a joves a partir de 12 anys amb la visita a un saló de gaming.

“Ha sigut un any complicat, per la dificultat afegida que hem tingut per a poder programar les activitats amb seguretat, però estem més que satisfets amb el resultat final. El colofó del programa han sigut aquestes dues accions, molt demandades des del principi, com són l’eixida a un circuit de karts i, com no podia ser d’una altra manera, tot el relacionat amb els videojocs. Dues opcions d’oci segur que la nostra joventut ha pogut gaudir”, explica Miquel Verdeguer, regidor de joventut.

Així doncs, els dies 20 i 26 dos grups de 19 i 16 joves de Catarroja van visitar un centre de gaming en el qual van poder gaudir en grup d’una activitat que se sol fer a distància, aprendre l’u de l’altre i gaudir de la companyia en un entorn segur. Finalment els dies 19 i 27 va tindre lloc l’eixida al circuit de karts, on l’adrenalina i l’esportivitat va fluir per la pìsta dels nóvels pílots que van fer avançaments espectacular en dos grups de 18 i 15 persones.